‘Ä°zinsiz seks kaseti’ çektiği iddia edilen Süper Lig’in Güney Koreli futbolcusu mahkemeye çıktı, özür diledi

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da forma giyen Güney Koreli milli futbolcu Hwang Ui-jo’nun adı skandal bir olaya karıştı.

Ä°ngiliz basınından BBC’de yer alan habere göre; Eski kız arkadaşıyla seks görüntülerini kaydettiği için Güney Kore milli takımından uzaklaştırılan Hwang Ui-jo’nun davası ülkesinde görüldü.

Eski kız arkadaşıyla ayrılığının ardından sızdırılan görüntüler Güney Kore’de şok etkisi yaratmıştı. Seks kaseti çıkan futbolcu milli takımdan uzaklaştırılmıştı.

İnternete sızdırılan videoların sahte olduğu iddia edilmişti ancak videonun gerçek olduğu anlaşıldı.

Güney Koreli futbolcuya 7 Mayıs 2023 tarihinden bu yana şantaj yapıldığı anlaşılırken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Güney Kore’nin başkenti Seul’de görülen davada Hwang, böyle bir olayın içinde yer alarak herkesi hayal kırıklığına uğrattığı için derin bir üzüntü içerisinde olduğunu belirtti.

TEHDÄ°T EDEN YENGESÄ° 3 YIL HAPÄ°S CEZASI ALDI

Videolar, Hwang’ın yengesinin sosyal medyada paylaşarak onu şantajla tehdit etmesinin ardından ortaya çıktı.

Hwang’ı tehdit eden yengesi geçtiğimiz eylül ayında 3 yıl hapis cezasına çaptırıldı.

Güney Koreli futbolcuya yöneltilen suçlamaların, savcıların videoların yasadışı olarak çekildiğini söylemesiyle devam ettiği belirtildi.

“TÜM İÇTENLİĞİMLE ÖZÜR DÄ°LÄ°YORUM”

Savcılar, mağdurların daha fazla zarar görmesini önlemek için videolardaki kadınlara ilişkin ayrıntıları vermeyi reddetti.

Hwang mahkemede yaptığı açıklamada, “Gelecekte hiçbir yanlış yapmayacağım ve bir futbolcu olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Eylemlerimden etkilenen mağdurlardan tüm içtenliğimle özür diliyorum ve bana destek olan ve beni önemseyen herkesi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın